Головна » 2017 » Березень » 10 » Посуд для запікання - покупка і використання
21:27
Посуд для запікання - покупка і використання
 

Сьогодні перед нами відкривається широкий вибір посуду.Буває посуд для торжества, для повсякденності, витончена, класична або масивна. Однак і посуд для запікання дивує нас своєю різноманітністю - горщики, деко і навіть жаровня, різні форми і ємності для приготування їжі. І це не дивує, адже запікання процес, що вимагає найчастіше творчого підходу, вміння користуватися потрібною посудом і, звичайно ж, красивого оформлення.

Запікання ділиться на кілька видів. Один з них - це приготування на грилі. В такому випадку м'ясо або будь-які інші продукти знаходяться над вугіллям зверху, і сам процес відбувається або з використанням решітки, або з використанням шампурів (прапорців).

01_r

 

 
 
 

Закрите запікання - відбувається в рукавах або в фользі. Випічку називають прикладом закритого запікання. Для отримання красивою закритою скоринки практично готовий продукт поміщають в духовку, вже заздалегідь розігріту, на деякий час - цей процес запікання називають гратінірованіем.

Використовується такий посуд у випадку з закритим запіканням або для отримання золотистої скоринки (гратінірованія). Давайте розглянемо, якою має бути такий посуд, щоб кулінарні витвори вийшли смачними і апетитними.

Краще купити посуд для запікання онлайн . Тут модно доглянути посуд на будь-який смак, виготовлену з різних матеріалів: керамічна, чавунна, силіконова або з вогнетривкого скла. Керамічний посуд найбільш популярна, для приготування не обов'язково використання жирів (іноді тільки в мінімальних кількостях) і вона прекрасно зберігає вітаміни в їжі.

Однак цей посуд є крихкою і з нею потрібно звертатися дуже обережно. Вогнетривке скло теж стала набирати обертів в частоті використання, так як посуд з цього матеріалу можна запросто ставити як в мікрохвильові печі, так і в духовку. Слід пам'ятати, що скляний посуд можна ставити тільки в охолоджену духовку, інакше при незнанні можна позбутися її (від різкої зміни температури вона лопається).

Чавунний посуд - найпотужніша і важка, але найнадійніша. Швидко гріється до потрібної температури і довго зберігає тепло. Силіконової посуді не можна не приділити уваги. Цей матеріал легкий, його не можна розбити, і витримує він температури до 280 ° С. Одним і дуже великим плюсом силіконової посуду, є можливість брати з неї блюдо і не деформувати його.

 

 

Переглядів: 213 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
More info
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps